Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


hírek

Nina Dobrev: Én Pault választanám!

2011-08-03-tk3s_visual_220657_065.jpg

 

Lehet, hogy Ian Somerhalder egy laza mondattal leribancozta kedvesét az idei Comic Con-on, de azért Nina Dobrev is beszólt párjának. A rendezvényen a moderátor megkérdezte Ninát, ha a sorozatbeli Elenának választania kéne a való életben a Salvatore testvéreket játszó színészek közül. "Természetesen Paul Wesley-t. Van egy nagyon király hatalmas kádja, amit mindig ki akartam próbálni. Jót mókáznék vele, csupa hab és buborék lenen minden. Én tuti őt választanám!"

 

 

Vámpírnaplók a CW Upfront rendezvényen

 

2011-05-20-tk3s_bei_cwpresentation_775596bb.jpg

Valamikor agusztusi este tartották New Yorkban idei CW Upfront-ot. Az esemény igazából egy sajtótájékoztató, ahol a csatorna bejelenti  az idei műsorrendjét, és nyilatkozik sorozatairól. A rendezvény fényét minden évben a legnagyobb sztárokkal próbálják emelni. Idén az abszolút favoritok mindenképpen a 2009-ben indult fantasy tévésoroza, a Vámpír naplók sztárjai  Ian Somerhalder, Nina Dobrev és Paul Wesley voltak, akik  a méltán népszerű sorozat most induló harmadik évadát promótálták.

 

 

Nina Dobrev: Tudom, hogy nekem Ian az IGAZI!

2011-07-30-tk3s_20070906_ave_t14_075.jpg

Nagyon meglepődött Nina Dobrev, amikor múlt héten kedvese és munkatársa, Ian Somerhalder a Comic Con rendezvényen egyszerűen leribancozta. "Imádom Ian-t, de egy pillanatra megállt bennem a levegő. Soha nem szokott így beszélni rólam, és a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezek a szavak szaladnak majd ki a száján. Aztán felém fordult azzal az imádnivaló kisfiús mosolyával, amivel már az első forgatási napon levett a lábamról, és rögtön tudtam, hogy viccel. Én pedig nem tudok rá haragudni, bármit is mond, mert ő álmaim lovagja. Még ha nem is fehér lovon érkezett, és nem is szőke, egyszerűen tudom, hogy ő az IGAZI számomra! "

 

 

Nina Dobrev nemrég elárulta: leghamarabb tíz év múlva szeretne csak férjhez menni – akkor is ötévnyi ismerettség után.

 

h.jpg

Nina Dobrev nemrég a német Joy magazinnak adott interjút, melyben beszélt a szerelemről, vámpírnaplókbeli szerepéről, és egy kínos Twitter-balesetről is. A riporter kérdéseire válaszolva azonban azt is megosztotta velünk, hogy szerinte milyen egy jó kapcsolat, valamint hogy mikor házasodna.

A nagy kérdésre – melyre minden Vámpírnaplók-rajongó kíváncsi –, hogyIan Somerhalder-e élete prája, Nina ezt válaszolta: „Még nem vagyunk együtt olyan régóta, hogy ezt megállapítsam. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy először szeretnék világot látni, és magamra is időt szakítani. Ezért nem tudok még hosszú távú kapcsolatokba belemenni. Számomra érthetetlen, hogy néhány ember már az én koromban házasodik.”

A hírek szerint tehát mégsem várható a  korábban kihirdetett esküvő, mely szerint a pár már decemberben megesküdött volna. Nina válasza alapján azonban még jó ideig esze ágában sincs házasodni. A riporter ugyanis megkérdezte tőle, hogy ha férjhez menne, akkor melyik három dolgot szeretné még előtte megtenni: „Három dolgot? Higgy nekem, jóval több lenne! És amíg én megházasodom, addig még legalább tíz év eltelik. Ettől eltekintve, nem hiszem, hogy valakihez rögtön feleségül is kell menned, miután megismerted. A barátommal legalább három évig kellene együtt lennem, mielőtt elfogadnám az ajánlatát, utána az esküvő még két évet várhat” – válaszolta nevetve a bájos színésznő.

A teljes interjú a német Joy magazin legújabb, szeptemberi számában olvasható, melynek címlapján is Nina látható egy Kenneth Willardt által készített fotón

 

 

Danielle Panabaker a Vámpírnaplókban

Többek között a Péntek 13-ból ismert Danielle Panabaker is szerepet kapott a Vámpírnaplók című sorozat új évadjában, amely szeptemberben kerül bemutatásra.

danielle-panabaker-a-vampirnaplokban-08120353.jpg

A BuddyTV szerint Daniella Panabaker csatlakozni fog a Vámpírnaplók stábjához a harmadik évadban. A 23 éves színésznő egy boszorkányt fog játszani, aki vámpír is egyben. A karakter neve Veronica, és Lexi (Arielle Kebbel alakította) jó barátja.

Arról egyelőre nincs információ, hogy karaktere egyszeri alkalommal fog-e megjelenni, vagy visszatérő vendég lesz. A Vámpírnaplók harmadik évadja szeptember 15-én tér vissza a The CW csatornán.

Danielle számára nem lesz ismeretlen a műfaj, hiszen az elmúlt években több hasonló stílusú filmben is láthattuk. Legközelebb például a Piranha 3D második részében jelenik meg, mely 2011. november 23-án kerül az amerikai mozikba.

 

 

A sellőlányból vámpír lesz

A H2O Sellőmesék sorozatból megismert Claire Holt is szerepel a nagy sikerű The Vampire Diaries következő évadjában, amely szeptemberben kerül bemutatásra.

 

 

a-sellolanybol-vampir-lesz-08101206.jpg

 

A H2O: Just Add Water sorozattal ismertté vált Claire Holt, úgy tűnik, jól döntött, amikor elhagyta az uszonyát, és új vizekre evezett. Két filmszerepet is kapott, majd feltűnt a Pretty Little Liars című ABC-sorozatban, és most ő is leigazolt a The CW csatornához, akárcsak egykori sellő kolléganője,Phoebe Tonkin.

A 23 éves színésznő napjaink egyik legsikeresebb sorozatában, a The Vampire Diariesban újra természetfeletti lény bőrébe bújhat, és nem is akárhogyan. Az ausztrál szépség Stefan Salvatore egyik régi nagy szerelmét, Bexet fogja megtestesíteni. A karaktere főként visszaemlékezésekben fog feltűnni, de megjelenése valószínűleg a jelenben is felkavarja majd az állóvizet.

Még nem lehet tudni, mit rejt a sorozat új szezonja, de a készítők ígérik, hogy most sem tudjuk majd levenni a szemünket a képernyőről. Addig is itt van nekünk a magyar verzió, minden péntek este az RTL Klub műsorán.

 

 

Tarolt a tiniknél a Vámpírnaplók

 

 

Átadták a Teen Choice idei díjait: az internetes szavazatok alapján a legtöbb elismerést - akárcsak tavaly - a Vámpírnaplók kapta, de nem panaszkodhat A pletykafészek alkotógárdája sem.

 

20100621vampirnap.jpg

Augusztus 7-én osztották ki a Teen Choice Awardst, melyet a Fox producerei 1999-ben alapítottak azzal a céllal, hogy a gyermekek szavazatai alapján kiadott Nickelodeon Kids' Choice Awards mellett a valamivel idősebb korosztály, a 13 és 19 év közötti nézősereg is díjazni tudja kedvenceit. A díjat filmes, zenei, sport- és divatkategóriák mellett a televíziós műsorok körében is kiosztják internetes szavazatok alapján.

 

A korosztály kedvencének a Vámpírnaplók bizonyult, amely összesen öt díjat gyűjtött be, köztük a kedvenc sci-fi/fantasy sorozatnak járó elismerést. Az itt játszó Nina Dobrev és Ian Somerhalder a legjobb, fantasy-, illetve sci-fi-sorozatban szereplő színésznők/színészek kategóriájából is győztesen került ki. A legjobb drámai sorozatnak A pletykafészek, a legjobb vígjátéksorozatnak a Glee - Sztárok leszünk bizonyult, az akciósorozatok versenyében pedig az NCIS: Los Angeles kapta a legtöbb szavazatot.

 

 

A Vámpírnaplók szőke vámpírja sugárzott a Comic Con

2011-07-26-tk3s_visual_220657_066.jpg


 


 
A Vámpírnaplók  jólelkű vámpírja, 
Candice Accola is részt vett a hétvégén a Comic Con rendezvényen. A Caroline-t alakító szépség egy egyszerű kék ruhában jelent meg a sorozat sajtótájékoztatóján. Hullámos haját lazán kiengedte és sminkjét cipője árnyalatához igazította. Semmi sztár allűr, csupa természetesség... Imádnivaló, ugye?

 

 Újabb szerelmespár a Vámpírnaplókból?

2011-07-20-tk3s_20080606_zaf_d20_186.jpg

 

Gőzerővel folynak a Vámpírnaplók felvételei, de máris szivárognak a hírek arról, hogyan is fog folytatódni a szeptember 15-én debütáló 3. évad. Azt már tudjuk, hogy Elena megünnepli  18. születésnapját, de vajon mi lesz öccsével, Jeremyvel? A Gilbert fiút Bonnie visszahozta a halálból, de szellemként visszatér a srác két korábbi szerelme is, és így egy komoly szerelmi négyszög alakul majd ki.  A Jeremyt játszó Steven R. McQueen állítólag örül, hogy végre három lány is legyeskedik körülötte, de a pletykák szerint mégsem közülük választott, hanem napok óta az eddig  Trevino-ra nyomulóCandice Accola-ra vetette ki a hálóját, akivel most hétvégén a Chi Chi Club-ban töltött a szemtanúk szerint forró estét. Ki hitte volna ? :0

 

 

Így néz ki most David Gallagher, a Hetedik mennyország sztárja

Felnőtt a Hetedik mennyország szőke kisfiúja. David Gallagher a Vámpírnaplókcímű sorozatban tűnik fel újra.David Gallagherre sokan még mindig a Hetedik mennyország című családi sorozat szőke Simon Camdenjeként emlékeznek. A kissrác időközben felnőtt, és jóképű férfivá érett.

 

 

tk3s_visual_216105_119_215.jpg

 

 

A 26 éves sztár úgy tűnik, nem tud szabadulni a sorozatoktól, szerepelt már a Gyilkos számok, a Dr. Csont, a Nyomtalanul, és a Miami helyszínelők című sorozatokban is. Szeptembertől pedig ismét feltűnik a képernyőn, most a Vámpírnaplók című sikersorozatban láthatjuk két részen keresztül.

A Vámpírnaplók harmadik évadát szeptembertől vetítik Amerikában.

 

Robert Pattinson odavan a Vámpírnaplók sztárjaiért

 

 

2011-07-06-tk3s_bei_water_for_elep_762002ad.jpg


Az Alkonyat filmek őrítően helyes sztárja, Robert Pattinson egy múlt heti interjúban elárulta, hogy teljesen odavan a Vámpírnaplók sztárjaiért. Saját bevallása szerint az abszolút kedvence a tökéletes ízlésű Elena, azaz Nina Dobrev, akibe titkon a picit bele is zúgott, de hát ugyan, ki is tudna neki ellenállni? :) A másik nagy favorit a szíve mélyén jó, de a sorozatban problémás Daemon, azaz Ian Somerhalder.  Robert , aki talán még mindig Kristen Stewart-tal jár állítólag minden követ meg akar mozgatni, hogy egy kissebb szerep kedvéért csatlakozhasson a sorozathoz, és persze együtt játszhasson a szereplőkkel. Ti mit gondoltok?

 

 

 

A Vámpírnaplók szőke vámpírja, Candice Accola szerelmes

 

2011-06-24-tk3s_bei_artofelysiumga_743778j.jpg

Candice Accola, a Vámpírnaplók szépséges Caroline-ja alig bírja kivárni, hogy elkezdjék már végre az ősszel induló harmadik évad epizódjainak forgatását.  A szeptember 8-án folytatódó sikeres, Mystic Fallsban játszodó misztikus-romantikus sorozatban a seriff vámpírrá vált lányát játszó szőke színésznő a legfrissebb pletykák szerint az előző évad utolsó forgatási napjain szemet vetett filmbeli partnerére. No nem a szívtipró  Salvatore testvérekre gonoljatok, hanem bizony a Tyler Lockwoodot játszó Michael Trevinora! A szemtanúk állítása szerint a vérfarkast alakító Michael nem nagyon vette a  lapot, de az is lehet, hogy csak nem akarta, hogy a sajtó felkapja a hírt. Szerintetek a képernyőn már hosszú ideje bimbozó románcból lesz valami ?

 

 

Nina Dobrev és Ian Somerhalder eljegyezték egymást?

2011-07-03-tk3s_ianninavamps_021410_04_x17.jpg

A Vámpírnaplók tökéletes ízlésű Elenája, és a szívdöglesztő Ian Somerhalder állítólag egy év együttjárás után eljegyezték egymást. A nagy eseményre még május végén, Párizsban került sor ahol a  páros egy romantikus hétvégét töltött. A 32 éves Ian egy szív formájú gyémánttal díszített platinafoglalatú gyűrűvel kérte meg imádnivaló barátnője kezét egy gyertyafényes vacsora közben, akinek a pletykák szerint nem kellett kétszer mondani, azonnal a srác nyakába borult, és rávágta az igent. Bár az eljegyzést egyenlőre titokban akarják tartani, az már szinte biztos, hogy nem akarnak sokat vár, és az esküvő időpontját is kitűzték,  december 8, Ian születésnapja lesz a nagy nap.